Cum pot plasa o comanda?
Comenzile se pot plasa direct pe site. Adauga produsele dorite in cos prin apasarea butonului “Adauga in cos”. Dupa ce toate produsele au fost adaugate in cos, mergi pe butonul de cos. In pagina de cos, dupa ce ai revizuit produsele pe care le-ai adaugat in cos, trebuie sa apesi pe butonul “Continua cu finalizarea comenzii”. Dupa apasarea acestui buton vei fi redirectionat in pagina de checkout unde trebuie sa introduci date de livrare: nume, adresa, telefon. Dupa ce te-ai asigurat ca ai completat si bifat toate campurile obligatorii, pentru plasarea comenzii trebuie sa apesi butonul “Plaseaza comanda”.
Am un cod de reducere. Unde il folosesc.
Codul de reducere poate fi folosit in pagina de cos sau in pagina de checkout.

Dupa ce ai adaugat toate produsele pe care doresti sa le achizitionezi, in campul dedicat cuponului te rugam sa introduci codul de reducere.
Care este costul transportului?
Costul transportului pentru livrarile in tara depinde de greutatea produsului.
Pot modifica sau anula o comanda plasata?
In cazul in care te-ai razgandit si doresti sa anulezi o comanda sau doar doresti sa modifici comanda, te rugam sa ne anunti in cel mai scurt timp posibil pe adresa de mail contact@minijoy.ro sau la numarul de telefon 0770 44 57 52.
Pot returna produsele achizitionate? Care este termenul de retur?
Da, produsele achizitionate pot fi returnate in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.

In cazul in care doresti sa returnezi un produs, este necesar sa ne contactezi la adresa de email contact@minijoy.ro pentru a ne informa de retur oferind urmatoarele informatii: numele tau, numarul comenzii si modalitatea preferata: transfer bancar al banilor sau card cadou.